ΜΟΔΑ

NEKTARIOS VAZAKOPOULOS Kαλοκαίρι 2019

Η φετινή μόδα τόσο για την άνοιξη και το καλοκαίρι όσο και για το   φθινόπωρο, που μας έρχεται, μας εξέπληξε ευχάριστα. Αφού παρακολουθήσαμε,  όπως κάθε φορά, τα runways fashion shows όλων των σχεδιαστών, που παρουσίασαν  για το καλοκαίρι μέσα από τις συλλογές τους, υπέροχα σχέδια με χρώματα, εκπληκτικά prints και ευφάνταστα υλικά, σας παρουσιάζουμε με τη σειρά μας μερικά δυνατά fashion trends, που χρησιμοποίησα κι εγώ στην προσωπική μου συλλογή.

Υιοθετήστε για φέτος παστέλ χρώματα, από το απαλό ροζ μέχρι το baby blue, το βεραμάν αλλά και το lavender – το χρώμα της λεβάντας – σε παντελόνια, σορτς, φούστες και ταγέρ. Είναι από τις πιο δυνατές τάσεις τόσο για το καλοκαίρι όσο και για το φθινόπωρο. Εκτός από τα παστέλ,  και τα πολύ έντονα χρώματα κυριαρχούν σε ρούχα. Το αγαπημένο κι εκτυφλωτικό κόκκινο καθώς και φλούο χρώματα όπως το φούξια, το πράσινο, το μπλε ελεκτρίκ, το κίτρινο.

Ένα κατακόκκινο κοστούμι φοριέται άνετα και καλοκαίρι και φθινόπωρο και  χειμώνα. Είναι απαραίτητο ένα τέτοιο κομμάτι να υπάρχει στην γκαρνταρόμπα σας. Φοριέται όλες τις ώρες. Και στη δουλειά στο γραφείο όσο και στις βραδινές εξόδους σας, ανάλογα με το styling που θα κάνετε. Π.χ. αν το συνδυάσετε με ένα ωραίο πέδιλο, χρυσά αξεσουάρ κι ένα clutch bag, μπορείτε  να δώσετε μια πιο glam chic νότα στο look σας. Άλλα υλικά που εντυπωσίασαν σε ρούχα είναι  τα υφάσματα με glitter, παγιέτες μονόχρωμες ή με πολλά χρώματα, φτερά, κρόσσια. Όλα αυτά είναι πολύ δυνατά στοιχεία τα οποία προσδίδουν πέρα από ύφος και στυλ στο ντύσιμο σας, θηλυκότητα και sex appeal!

Όμορφες διαφάνειες, δαντέλες, ολομέταξα υφάσματα με υπέροχα prints, σε πουκάμισα, μίνι φορέματα, tunic, καφτάνια, παντελόνες, αλλά και μάξι φούστες ή φορέματα, είναι η ιδανική λύση όχι μόνο  για τα καλοκαιρινά αλλά και για τα φθινοπωρινά σας outfits

Αγαπάμε τα χρώματα  και τα prints, υλικά που  στολίζουν ευχάριστα τα ρούχα σας δημιουργώντας όμορφα και μοντέρνα σχέδια.

Η μόδα είναι πάντα μπροστά κι εμείς είμαστε πάντα εδώ, αφοσιωμένοι στο να κάνουμε την κάθε γυναίκα να αισθάνεται άνετα και όμορφα, παρουσιάζοντας όλες τις τελευταίες τάσεις μόδας που επικρατούν,  προτείνοντας σε όλες εσάς, που αγαπάτε την ποιότητα και το καλό ντύσιμο, δημιουργίες που φορώντας τες  νιώθετε πιο όμορφες από ποτέ!!!