ΝΕΑ

Το νέο καλοκαιρινό τεύχος του Woman News κυκλοφόρησε!

Φίλες και φίλοι

Σας καλωσορίζουμε στις σελίδες του νέου τεύχους του περιοδικού «Woman News», όπου θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων που αφορούν πολλές πτυχές της σύγχρονης ζωής.

Παράλληλα, μέσα από τις συνεντεύξεις που δημοσιεύονται, θα σας δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσετε ακόμα καλύτερα, πρόσωπα που διακρίνονται στον τομέα τους και ξεχωρίζουν για τη δράση τους. Στην εποχή που ζούμε, ο άνθρωπος έχει ευκολότερη από οποιαδήποτε άλλη περίοδο της ύπαρξής του, πρόσβαση στη γνώση και την πληροφορία, όμως…

‘‘Μέσα σε τόσα ψέματα, πώς να καταλάβεις μια τόσο απλή αλήθεια;’’ μας λέει με τον εύστοχο στίχο του, ο σπουδαίος μας ποιητής Γιάννης Ρίτσος και το ερώτημα που θέτει, μοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ.

Το «Woman News» από την πρώτη ημέρα της έκδοσής του διακρίθηκε για την υψηλή του ποιότητα και για το γεγονός ότι κατάφερε τα θέματα, που κάθε φορά επέλεγαν οι συνεργάτες του, να σέβονται τους αναγνώστες του. Στο σημείο αυτό, οφείλω να ευχαριστήσω όλες και όλους που φιλοξενήθηκαν στις σελίδες του περιοδικού μας, που ανέπτυξαν θέματα του γνωστικού τους αντικειμένου και έδωσαν σε όλους εμάς την ευκαιρία να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας.

Καλή ανάγνωση!
Ζήστε το υπέροχο Ελληνικό καλοκαίρι.

Φιλικά
Νεκτάριος Σερμάκης
Εκδότης