ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Όλα του γάμου…και της βάπτισης είναι εύκολα!

Τα νυφικά της Ειρήνης Βενιανάκη διακρίνονται για το ξεχωριστό στιλ, την κομψότητα και την υψηλή τους ποιότητα.
Τα μοναδικά σχέδια που διαθέτει, αγκαλιάζουν και αναδεικνύουν την σιλουέτα κάθε γυναίκας, χαρίζοντας μια μοναδική νυφική εμφάνιση που θα εντυπωσιάσει.

Στο ατελιέ μπορείτε να ράψετε νυφικά για όλες τις εποχές, όλα τα γούστα και όλα τα στιλ γάμου, πραγματικά αριστουργήματα υψηλής ραπτικής, που χαρίζουν κομψότητα και φρεσκάδα σε κάθε νύφη.

Στον οίκο νυφικών της Ειρήνης Βενιανάκη θα βρείτε μεταξύ άλλων, σε αποκλειστική διάθεση για τον νομό Ηρακλείου, μοναδικές δημιουργίες των Sophia Tolli, Mon Cheri & Martin Thornburg αλλά και την πλούσια συλλογή νυφικών Ναντίνα.

Στον χώρο της Ειρήνης Βενιανάκη θα βρείτε επίσης τα πιο όμορφα, μοντέρνα και ξεχωριστά ρουχαλάκια βάπτισης, καθώς και ονειρεμένα σετ νονού που θα κάνουν τα νεοφώτιστα να ξεχωρίζουν.
Με δημιουργίες των desiner΄s Cat, Vinte Li και Per Mano όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω τους.
Τα απαραίτητα μαρτυρικά από Celfie and Co θα σας ενθουσιάσουν.

Ακόμα το κατάστημα διαθέτει πλούσια γκάμα από στέφανα, λαμπάδες, μπομπονιέρες, βιβλία ευχών, κρύσταλλα, πάσης φύσεως αξεσουάρ γάμου και ολοκληρωμένα πακέτα κουμπάρου, όλα εναρμονισμένα για να ταιριάζουν άψογα με το νυφικό σας.

Και φυσικά προσκλητήρια, candy bar και welcome table για τον γάμο και τη βάφτιση.

 

Εμπιστευτείτε την Ειρήνη Βενιανάκη και για την οργάνωση του γάμου ή της βάφτισής σας και μείνετε ήσυχοι πως το αποτέλεσμα θα μείνει αξέχαστο τόσο σε εσάς όσο και τους καλεσμένους σας!

Ειρήνη Βενιανάκη | Γάμος – Βάπτιση
Λεωφόρος Παπαναστασίου 111, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλέφωνο: 2810 236229 | Κινητό: 6947 161276
Email: irenevenianaki@yahoo.gr
Facebook: Ειρήνη Βενιανάκη Γάμος Βάπτιση